Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Δράσεις του συλλόγουΚοινωνική Αλληλεγγύη

Ενημέρωση για το αίτημα της οικογένειας Κόβρα προς την Πρωτοβουλία Ερεσού.

Ενημέρωση για το αίτημα της οικογένειας Κόβρα προς την Πρωτοβουλία Ερεσού.

Η οικογένεια της Χαριτίνης Θεοδοσίου – Κόβρα, δύο μέλη της οποίας είναι και μέλη του συλλόγου μας, ζήτησε αντί στεφάνων στην μνήμη της Χαρούλας, τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο μας για δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ερεσό. Ενημερώνουμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη καθώς μέχρι και σήμερα έχουν μαζευτεί 921 ευρώ.

Χτες και σήμερα 1 Νοέμβρη, μέλη του συλλόγου μας σε πρώτη φάση, μοίρασαν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι και άλλα) σε 10 σπίτια στην κοινότητα Ερεσού αξίας 238 ευρώ. Επίσης θα δοθούν από 100 ευρώ σε δύο παιδιά που αντιμετωπίζουν ζητήματα υγείας. Ενώ 100 ευρώ θα δοθούν στον σύλλογο Νηπιαγωγείου Ερεσού για την υπόθεση του παιδιού από την Αγιάσσο που πρέπει να κάνει επέμβαση.  Τέλος ενημερώνουμε ότι τα χρήματα που συνεχίζουν να μαζεύονται, μας δίνουν την δυνατότητα για άλλες μία, δυο παρεμβάσεις προς συνανθρώπους της κοινότητας μας.

Ευχαριστούμε τους/τις:

Αλέξη Μιχάλα

Πιπερά Βασίλειο

Ιωάννη Πατερέλλη

Φανή Γαληνού Γ. Κομνηνό

Φανή Γληνού Hotel Galini

Βάσω Χοχλάκα

Μανώλη Δουκάκη

Οικογένεια Ματζουράνη

Δουμάνη Γιώργο

Μυρσίνη Παντέρμου

Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού

Κατερίνα Δουγαλέρη

Παναγιώτη Μαντζώρο

Teressa Elwes

Χάρη Σταματάκη και Παλούμπη Χαρά

Βλουτή Βλοτιδέλλη

Pekeze Πετρουλα Γιώργο

Φωτάκου Λιλή

Γιαννακοπούλου Λαμπρινη Ηλία

Θεοφανώ Πασλή

Αλέκο Καλλονιάτη

Μιχάλη Κόβρα

Κατερίνα Τσιστράκη

Λουκά Κόβρα

Μπέτυ Δεμίρη

Μαργαρίτα Ζιμπουνούμη

*Ζητάμε συγνώμη αν παραλείψαμε κάποιο όνομα.

Η Πρωτοβουλία Ερεσού αποτελεί περιβαλλοντικό αλλά και κοινωνικό σύλλογο. Βάση αυτού εξ αρχής επιθυμούσαμε, μεταξύ άλλων,  να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου ο σύλλογος μας θα παράγει κατά την διάρκεια του έτους σταθερά, διάφορες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ερεσό, την Σκάλα και τον Κάμπο προς συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όσοι και όσες θέλετε είτε να καταθέσετε χρήματα στην μνήμη της Χαρούλας, είτε να μας στηρίξετε στην καθιέρωση των δράσεων αυτών στην κοινότητα μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους. Είτε να μιλήσετε στον ταμία του συλλόγου μας Αντώνη Καταχανά, είτε με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό του συλλόγου (με σημείωση ότι πάνε για την Χαρούλα ή για δράσεις αλληλεγγύης):

Eurobank: IBAN GR8802604630000900200311512

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post