Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Θέσεις και κείμενα του συλλόγου.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ 2022

Προς τα μέλη του συλλόγου:

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Περιβαλλοντικού – Κοινωνικού συλλόγου Πρωτοβουλία Ερεσού συγκαλεί σε συμβούλιο Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου των μελών του συλλόγου μας.

Θέμα:1. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2022-2024, εξελεγκτικής επιτροπής.

Σας καλούμε την Τρίτη 22 Φλεβάρη 2022 στα γραφεία του Συλλόγου μας , ώρα 10.00π.μ.Κατά την είσοδο οφείλουν όλοι ανεξαρτήτως να επιδεικνύουν:1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.2. Σε διαφορετική περίπτωση, αρνητικό RAPIDTEST ή αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασηςPCR των τελευταίων 48 ωρών.(δεν θα γίνονται δεκτά selftest).3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό και παραμονή σας στην αίθουσα.4. Σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει όλοι να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που να γράφει τα ατομικά του στοιχεία (π.χ. δίπλωμα οδήγησης).Δυνατότητα για μέλη του συλλόγου που δεν βρίσκονται στην Ερεσό θα υπάρχει μέσω mail. Οι ψήφοι μέσω email θα πρέπει να έχουν σταλεί/παραληφθεί έως την Δευτέρα 21 Φλεβάρη στην διεύθυνση protovouliaeresou2022@stelios

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι οικονομικά ενήμερα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 22ΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

1) Για το Διοικητικό Συμβούλιο ( έως και 7 σταυρούς)

Καταχανάς Αντώνιος

Κόβρας Στυλιανός

Κόβρας Χριστόφορος

Παντέρμος Εμμανουήλ

Παπαδημάτου Κατερίνα

Σπανέλης Ιωάννης

Τζανέτου Βάλεια

2) Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (έως και 3 σταυρούς)

Ευθυμίου Μαρία

Μακράκη Ελπίδα

Λουκίδης Κωνσταντίνος

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Share this post