Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Για φράγμα ΕρεσούΔράσεις του συλλόγουΠεριβαλλοντικά Ζητήματα

Ενημερωτική εκδήλωση για τον υβριδικό σταθμό στο φράγμα Ερεσού.

Ενημερωτική εκδήλωση για τον υβριδικό σταθμό στο φράγμα Ερεσού.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΗ στις 11.00 το πρωί

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ερεσού

3 Ερεσιώτικοι σύλλογοι, ο Αγροτικός Σύλλογος Ερεσού, η Πρωτοβουλία Ερεσού και ο Σύλλογος Θεόφραστος μαζί και με την Κίνηση για ελεύθερα βουνά στην Λέσβο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία σχετικά με το πρότζεκτ για τον υβριδικό σταθμό στο φράγμα Ερεσού και τις επιπτώσεις του στην τοπική οικονομία, κοινωνία και στο περιβάλλον.

Σας προσκαλούμε όλους και όλες να παραστείτε στην εκδήλωση αυτή ώστε να μάθετε με κάθε λεπτομέρεια τι πάει να γίνει εις βάρος του τόπου μας, αλλά και για να συζητήσουμε από κοινού τα επόμενα βήματα της κοινότητας μας πάνω στο θέμα αυτό.

Το φράγμα ανήκει στην τοπική κοινωνία και δημιουργήθηκε για να καλύπτει τις αρδευτικές ανάγκες του κάμπου Ερεσού, το νερό είναι αγαθό και τα βοσκοτόπια είναι σημαντικά για να βιοπορίζονται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.

ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΆΜΕ.

Διαδώστε – Κοινοποιήστε – Ενημερώστε φίλους, γνωστούς και συγγενείς.

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post