Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Ενέργειες για το ζήτημα Αφεντέλι

ΚΑΛΕΣΜΑ Οικονομικής Ενίσχυσης

ΚΑΛΕΣΜΑ Οικονομικής Ενίσχυσης

Καλούμε όλους τους Ερεσιώτες, τους φίλους τους λάτρεις και τους επισκέπτες της Ερεσού να στηρίξουν οικονομικά τον αγώνα υπεράσπισης της μοναδικής μας παραλίας. Ενημερώνουμε ότι τα χρήματα αυτά θα κληθούν να καλύψουν τις παρακάτω ανάγκες:

1) Οικονομικές ανάγκες των νομικών κινήσεων της Πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της παραλίας μας.

2) Υλοποίηση προτάσεων και δράσεων για την καλύτερη χρήση της παραλίας Ερεσού. (αν το 1 έχει καλυφθεί).

3) Κάλυψη οικονομικών αναγκών σε ζητήματα της Ερεσού με τα οποία και θα καταπιαστεί ο σύλλογος γενικότερα.(αν τα 1,2 έχουν καλυφθεί).

Θέλουμε να διατηρήσουμε την παραλία ως ένα φυσικό τοπίο ανεκτίμητης αξίας, ως ένα δημόσιο και ελεύθερα προσβάσιμο χώρο, και ως ένα θεμελιώδη οικονομικό πόρο της κοινότητας που δίνει ζωή στο χωριό μας. Η μόνη αξιοποίηση της παραλίας που συμβαδίζει με την φύση, τους κατοίκους και την τοπική οικονομία είναι η διαφύλαξη της ως έχει.

Η δύναμη της Ερεσού είναι ο κόσμος που την αγαπάει. Αυτή την δύναμη εμείς την εμπιστευόμαστε τυφλά. Για να κάνετε δωρεά στο σύλλογο και τον αγώνα για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών, πλέον μπορείτε και με κατάθεση παρακάτω:

Τράπεζα: Eurobank

Αριθμός λογαριασμού: 00260463900200311512

Iban: GR8802604630000900200311512

Όνομα: Πρωτοβουλία Ερεσού

Αιτιολόγηση: Δωρεά για τον αγώνα υπεράσπισης της παραλίας Ερεσού.

Ούτε σκέψη για τσιμέντα πάνω στην παραλία μας – Καμία παρέμβαση από το δρόμο και κάτω.

Ούτε βήμα πίσω!

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post