Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Εκδηλώσεις του συλλόγουΠολιτιστική κληρονομιά

Ενημέρωση από την Βιβλιοπαρουσίαση του κου Κουμαρέλα

Ενημέρωση από την Βιβλιοπαρουσίαση του κου Κουμαρέλα

Λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στο νησί μας τον περασμένο Ιούλιο και σε ένδειξη συμπαράστασης οι εκδηλώσεις της τελευταίας ημέρας του Festival ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν. Ανάμεσά τους και η βιβλιοπαρουσίαση “ΕΡΕΣΙΩΝ ΧΏΡΑ”.

Η εκδήλωση ήταν στα πλαίσια του προγράμματος του 1ου Festival Ελεύθερης Παραλίας ΕΡΕΣΟΎ που διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Σύλλογός μας “Πρωτοβουλία Ερεσού”.

Εχθές το βράδυ, Τετάρτη 24/8 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “ΕΡΕΣΙΩΝ ΧΏΡΑ” του Βασίλη Κουμαρέλα.

Οι ομιλητές μας μάγεψαν και μας ταξίδεψαν στο χώρο και το χρόνο, δημιουργώντας ένα ισχυρό κίνητρο για περιπατητικές εξορμήσεις στην ΕΡΕΣΙΑ ΧΏΡΑ με οδηγό το βιβλίο.

Ο Σύλλογός μας “Πρωτοβουλία Ερεσού”, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα για την συμμετοχή στην παρουσίαση του βιβλίου τους εισηγητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, κ. Σπύρο Πιπερά και κ. Αντιόπη Φραντζή, τον πρόεδρο της Εταιρείας Λεσβιακών Μελετών (έκδοση του βιβλίου) κ. Στρατή Αναγνώστου τόσο για την παρουσία του όσο και για τη γενναιόδωρη προσφορά προς το Σύλλογό μας. Φυσικά και τον ίδιο τον συγγραφέα κ. Βασίλη Κουμαρέλα. Τέλος, το μέλος του Συλλόγου μας κ. Εύη Αράδα για την ιδέα και την παρουσίαση των θαυμάσιων εισηγητών και του συγγραφέα. Ευχαριστούμε επίσης τον Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδη η “ΕΡΕΣΙΩΝ ΧΏΡΑ”.

Share this post