Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Δράσεις του συλλόγουΕκδηλώσεις του συλλόγου

Φωτογραφίες από το 1ο Free Eresos Beach Festival

Φωτογραφίες από το 1ο Free Eresos Beach Festival

Το πρώτο Φεστιβάλ Ελεύθερης Παραλίας Ερεσού ολοκληρώθηκε και πήγε πολύ καλά! Κουβέντες για τον αγώνα υπεράσπισης της παραλίας. Βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές ντοκιμαντέρ, θέατρο, σεμινάρια, workshops, παζάρι μεταχειρισμένων αντικειμένων, έκθεση φωτογραφίας του αγώνα και πολλά άλλα. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε όλους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Επιθυμία μας είναι το φεστιβάλ αυτό να μετατραπεί σε ένα μεγάλο θεσμό. Που θα κρατάει πάντα ψηλά το πόσο σημαντικό είναι να υπερασπιστούμε την παραλία μας ως Φυσικό τοπίο ανεκτίμητης ομορφιάς, ως δημόσιο και ελεύθερα προσβάσιμο χώρο για όλους και όλες. Αλλά και ως πόρο που δίνει ζωή στην κοινότητα μας και προοπτική στα νέα παιδιά να μένουν εδώ σε αυτές τις δύσκολα οικονομικά συνθήκες.

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post