Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Ενέργειες για το ζήτημα Αφεντέλι

Το Τοπικό Συμβούλιο Ερεσού ζητά άμεσα ΝΕΟ τοπογραφικό.

Το Τοπικό Συμβούλιο Ερεσού ζητά άμεσα ΝΕΟ τοπογραφικό.

Χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση που πήρε το νέο Τοπικό Συμβούλιο Ερεσού στις 8 Μάρτη με την οποία ενώνει την φωνή του δίπλα μας. Με αυτήν ζητά από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου να επισπεύσει τις διαδικασίες για το ΝΕΟ τοπογραφικό. Το νέο τοπογραφικό πρέπει να γίνει ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει σε ένα επιτυχές αίτημα επαναχάραξης προς την Κτηματική Υπηρεσία για το Αφεντέλι.

Ο αγώνας για την σωτηρία της παραλίας Ερεσού από το χτίσιμο και κάθε άλλη νέα επιβάρυνση αφορά την Ερεσό συνολικά. Όχι μόνο τον σύλλογο μας. Κάθε προσπάθεια που συνεισφέρει στον αγώνα αυτόν, όπως η απόφαση που πήρε το Τοπικό Συμβούλιο Ερεσού, είναι άλλο ένα λιθαράκι μέχρι την τελική νίκη.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Δήμος έχει αφήσει να περάσουν 4 ολόκληροι μήνες ανεκμετάλλευτοι. Εδώ και 4 μήνες έχει στα χέρια του την Ακτομηχανική Μελέτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την νομική συμβουλή του ίδιου του νομικού που έχει ορίσει στην υπόθεση.

Όχι άλλες καθυστερήσεις στην υπόθεση επαναχάραξης στο Αφεντέλι.

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post