Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Δράσεις του συλλόγου

Τοπικό δρομολόγιο Ερεσός – Σκάλα Ερεσού!

Τοπικό δρομολόγιο Ερεσός – Σκάλα Ερεσού!

Μετά από την οργανωμένη προσέγγιση του συλλόγου μας με τα ΚΤΕΛ Λέσβου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους Ερεσιώτες και φίλους της Ερεσού ότι από Δευτέρα ξεκινάνε για πρώτη φορά τα τοπικά δρομολόγια Ερεσός – Σκάλα Ερεσού.

Ένα αίτημα δεκαετιών γίνεται πράξη και ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Λέσβου για την συνεργασία.

Παρακαλούμε όλους να συμβάλουν στην προσπάθεια να υπάρχει πάντα θέση στο πάρκινγκ του Δουκάκη εκεί που παρκάρουν τα λεωφορεία, να μην παρκάρουμε και να μην επιτρέπουμε να παρκάρουν μέσα στον χώρο των ΚΤΕΛ αμάξια.

Διαδώστε τα νέα! Στηρίξτε το τοπικό δρομολόγιο μας ώστε να πετύχουμε να καθιερωθεί ως υπηρεσία στην Ερεσό!

Φαρμακείο – Αγροτικός Γιατρός – Εργασία – Ψώνια – Βραδινή έξοδος, καλύπτει τα πάντα ανάμεσα στους 2 οικισμούς ενώ θα δώσει πνοή και στην πλατεία της Ερεσού.

Η Πρωτοβουλία προσπαθεί με τις δικές της δυνάμεις να βοηθήσει το χωριό. Η υλοποίηση του τοπικού δρομολογίου βάζει άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε για την Ερεσό μας!

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post