Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Ενέργειες για το ζήτημα Αφεντέλι

Ενημέρωση για σχετικά με τις δύο αιτήσεις ακύρωσης για το Αφεντέλι.

Ενημέρωση για σχετικά με τις δύο αιτήσεις ακύρωσης για το Αφεντέλι.

Σήμερα ήταν να συζητηθούν οι δύο αιτήσεις ακύρωσης για το Αφεντέλι, οι οποίες έχουν κατατεθεί από συλλόγους και πολίτες της Ερεσού.

Ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συνεχίζει με απαράδεκτο τρόπο να αβαντάρει την ιδιώτη στην υπόθεση αυτή. Η δικηγόρος του Δήμου επιχείρησε λίγες μέρες πριν την εκδίκαση να ζητήσει αναβολή από τους δικηγόρους μας. Με την απαράδεκτη δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμη γιατί λέει είχε πολύ δουλειά ένα χρόνο τώρα!

Στην ίδια κατεύθυνση κινηθήκανε και οι δικηγόροι της ιδιώτη. Όπου ανέφεραν ότι ψάχνουν να βρουν έναν δρόμο που όμως δεν υπάρχει πουθενά.

Το δικαστήριο, παρόλες τις ενστάσεις των δικών μας νομικών που ζήταγαν να εκδικαστεί η υπόθεση, έδωσε αναβολή. Το σκεπτικό ήταν ότι εφόσον υπάρχει αναστολή εργασιών, δεν μπορεί να προκληθεί βλάβη.

Επόμενη εκδίκαση για τις δύο αιτήσεις ακύρωσης για το Αφεντέλι είναι στις 19 Δεκέμβρη του 2023. Στον Πειραιά αυτή την φορά.

Ότι τερτίπια και να σκαρφίζονται. Οι γνωστοί – άγνωστοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να μπει ούτε ένα τούβλο στην παραλία Ερεσού.

Ούτε βήμα πίσω!

Share this post