Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Ενέργειες για το ζήτημα Αφεντέλι

Ενημέρωση για σχετικά με την εκδίκαση των δύο αιτήσεων ακύρωσης της οικοδομικής άδειας στο Αφεντέλι

Ενημέρωση για σχετικά με την εκδίκαση των δύο αιτήσεων ακύρωσης της οικοδομικής άδειας στο Αφεντέλι

Σήμερα για 2η φορά πήγε να εκδικαστεί η υπόθεση Αφεντέλι και συγκεκριμένα οι δύο αιτήσεις ακύρωσης που έχουν κατατεθεί από συλλόγους και πολίτες της Ερεσού.

Ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία ότι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συνεχίζει με απαράδεκτο τρόπο να αβαντάρει την ιδιώτη στην υπόθεση αυτή. Η δικηγόρος του Δήμου επιχείρησε λίγες μέρες πριν την εκδίκαση να ζητήσει αναβολή από τους δικηγόρους μας με την απαράδεκτη δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμη γιατί λέει είχε πολύ δουλειά ένα χρόνο τώρα!

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν σήμερα και οι δικηγόροι της ιδιώτη, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν έναν δρόμο που δεν υπάρχει πουθενά.

Το δικαστήριο παρόλες τις ενστάσεις των δικών μας νομικών που ζήταγαν να εκδικαστεί η υπόθεση, έδωσε αναβολή με το σκεπτικό ότι αφού υπάρχει αναστολή εργασιών δεν μπορεί να προκληθεί βλάβη και άρα ας πάρουν ένα χρονικό περιθώριο να προετοιμαστούν οι απροετοίμαστοι.

Επόμενη εκδίκαση 19 Δεκέμβρη του 2023 στον Πειραιά αυτή την φορά.

Ότι τερτίπια και να σκαρφίζονται οι γνωστοί – άγνωστοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μπει ούτε ένα τούβλο στην παραλία Ερεσού.

Ούτε βήμα πίσω!

Share this post