Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Ερεσό και επιχειρούμε να εμπλακούμε στα κοινά για το καλό του τόπου μας, μέσα από την παραγωγή λόγου και δράσεων για ζητήματα που αφορούν την Ερεσό, την φύση και το περιβάλλον που την περιβάλλει.

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Αναζήτηση στέγης για την δομή αλληλεγγύης το Γιουσουρούμ!

Αναζήτηση στέγης για την δομή αλληλεγγύης το Γιουσουρούμ!

Η δομή κοινωνικής αλληλεγγύης το Γιουσουρούμ, αναζητεί νέο χώρο για να φιλοξενηθεί.

Το Γιουσουρούμ στον 1.5 χρόνο λειτουργίας του βοήθησε πάρα πολύ κόσμο εντός και εκτός της Ερεσού. Ντόπιους και επισκέπτες της Ερεσού. Έβαλε το λιθαράκι του στην ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης που αποτελεί βασικό στόχο της φιλοσοφίας του συλλόγου μας.

Στεγάστηκε στον πρώην Primtive. Έναν πολύ δύσκολο χώρο από άποψη υγρασίας και συνθηκών γενικότερα για ένα τέτοιο εγχείρημα. Χωρίς ρεύμα και λίγο μακριά από τους 2 οικισμούς. Κατάφερε όμως και λειτούργησε πετυχημένα. Αγκαλιάστηκε από την κοινότητα. Αυτός είναι επίσης βασικός λόγος που στόχος μας είναι να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια μελλοντικά σε νέο χώρο.

Στο μεσοδιάστημα όποιος και όποια το επιθυμεί, μπορεί να έρθει στην δομή αλληλεγγύης το Γιουσουρούμ. Να πάρει ότι έχει ανάγκη βοηθώντας μας έτσι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Καλό είναι πρώτα να έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του συλλόγου για καλύτερη συνεννόηση.

Ευχαριστούμε για την στήριξη όλων.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ : https://www.facebook.com/profile.php?id=100088668631285

Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Share this post